Jeanne Skak Harboe

Seneste indlæg

 • Et besøg i magiens verden hos Viborg Magic

  KlummerFredag 9. februar 2018af Jeanne Skak Harboe

  I dag har jeg en aftale med Tobias Trab, én af grundlæggerne af Viborg Magic. Jeg vil interviewe ham, da jeg længe har gået og undret mig over alle de mennesker, der uge efter uge sidder på balkonen på biblioteket i Viborg og spiller spil, så nu ville jeg høre lidt om, hvad de foretager sig.

  Læs mere
 • Den berigende samtale

  KlummerFredag 29. september 2017af Jeanne Skak Harboe

  Hvad er egentligt en god samtale? Er alle samtaler lige gode? Vil vi gerne blive klogere i alle samtaler, eller vil vi bare gerne have ret? Og hvordan kan vi egentligt blive bedre til at snakke sammen?

  Læs mere
 • Fra biblioteksformidler til kirurg

  KlummerOnsdag 7. juni 2017af Jeanne Skak Harboe

  Jeg kniber øjnene i og sukker dybt. Jeg kan mærke at sveden drypper ned i nakken, og det giver mig kuldegysninger, så jeg kan mærke hårene rejse sig på mine arme. Jeg trækker vejret dybt ned i lungerne og forsøger at holde fokus. Jeg skal bare klare det her.

  Læs mere
 • Hva´skal jeg med retsforbeholdet?

  KlummerFredag 20. november 2015af Jeanne Skak Harboe

  Hjemme hos mig er jeg selv den mest politisk aktive. Jeg forestiller mig, at jeg er som danskere er flest, og går mest op i politik, når jeg skal diskutere det med andre. Især med de som har den modsatte holdninger af mig. I min hverdag tænker jeg ikke ret meget over politik, medmindre det har en direkte effekt på mig selv.

  Læs mere
 • Glitterik Smørhår eller Gilderoy Lockhart?

  KlummerTorsdag 27. august 2015af Jeanne Skak Harboe

  Den første bog jeg læste på engelsk var Harry Potter and the prisoner of Azkaban. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg lå med engelsk/dansk ordbogen ved siden af mig og slog alle de ord op, jeg ikke kendte.

  Læs mere

Viborg Bibliotekerne – Vesterbrogade 15 – 8800 Viborg – Telefon: 87 87 34 34 –  viborgbibliotekerne@viborg.dk