PC'er på biblioteket

Det er gratis at benytte internet og pc'er på Viborg Bibliotekerne, men der skal betales for print. Alle kan få adgang til at bruge bibliotekernes internetpc'er i overensstemmelse med nedenstående.

Viborg Bibliotekerne stiller pc'er med internetadgang til rådighed for bibliotekets brugere.

På publikums PC´erne er der et Ubuntu styresystem (med programmer som matcher de gængse programmer som Word, Excel m.m). Alle pc'er kan anvendes til alle internettets tjenester. Der er mulighed for at: søge, downloade, e-maile og chatte m.v.

Hovedbiblioteket

Der findes 5 pc'er i børnebiblioteket
Pc'erne er forbeholdt børn og unge til og med 16 år.

Der findes 6 pc'er i voksenbiblioteket
Pc'erne er forbeholdt brugere fra 17 år og derover.

Bjerringbro Bibliotek

Der er 5 pc'er med internet.

Houlkær Bibliotek

Der er 6 pc'er med internet.

Stoholm Bibliotek

Der er 3 internet-pc'er på Stoholm Bibliotek.

Karup Bibliotek

Der er 3 pc'er med internet.

Ørum Bibliotek

Der er 1 internet-pc på Ørum Bibliotek. Denne pc kan benyttes ved henvendelse til det enkelte lokalbiblioteks personale.

Skals Bibliotek

Der er 1 internet-pc på Skals Bibliotek. Denne pc kan benyttes ved henvendelse til det enkelte lokalbiblioteks personale.

Møldrup Bibliotek

Der er 1 internet-pc på Møldrup Bibliotek. Denne pc kan benyttes ved henvendelse til det enkelte lokalbiblioteks personale.

Frederiks Bibliotek

Der er 1 internet-pc på Frederiks Bibliotek. Denne pc kan benyttes ved henvendelse til det enkelte lokalbiblioteks personale.

Rødkærsbro Bibliotek

Der er 1 internet-pc på Rødkærsbro Bibliotek. Denne pc kan benyttes ved henvendelse til det enkelte lokalbiblioteks personale.

Udprintning og download

Det er muligt at printe fra alle internetpc'erne. Print koster kr. 2,- pr. sort/hvid kopi. Brugere til og med 17 år kan få print i forbindelse med opgaveskrivning og efter aftale.