Biblioteket rykker ud - til dig!

'Biblioteket rykker ud' er et tilbud til dig, der bor i Viborg Kommune.

Vi har samlet nogle af de aktiviteter, vi allerede laver og som er mulige at tage med ud i kommunen de steder, hvor der ikke er et fysisk bibliotek.

Med tilbuddet vil vi gerne udfordre den traditionelle måde at tænke bibliotek på, idet vi rykker ud af biblioteksrummet og ud til dig. Det kan være forsamlingshuset? Skolen eller måske helt ind i din stue?

Bogcafé – inspiration til gode læseoplevelser

Har du brug for inspiration til valg af den næste bog?

Vi kommer og deler ud af vores læseglæde og fortæller om gode og læseværdige romaner og fagbøger. Arrangementet kan evt. suppleres med oplæsning eller af en præsentation af de mange andre gode tilbud biblioteket har.

Varighed:
1 – 1½ time
Målgruppe:
Voksne
Max./min. antal deltagere:
Min. 10 deltagere
Evt. tekniske eller pladskrav:
Nej

Læsekredse – hjælp til opstart og inspiration

Er I en gruppe, der gerne vil starte en læsekreds?

Så kommer vi gerne ud og hjælper med opstart. Måske er I allerede en gruppe der mødes, men savner inspiration til bogsnakken og de gode læsekredsbøger. Vi kommer gerne på besøg.

Varighed:
1 – 1½ time
Målgruppe:
Voksne
Max./min. antal deltagere:
Min. 6 deltagere
Evt. tekniske eller pladskrav:
Nej

Samtalesalon

Samtalesalon er en sjov aktivitet som skaber fordybelse og eftertanke hos deltagerne. Vi styrer hvornår man snakker og hvor længe. Og med hvem og om hvad. Eksempler på emner: Musikkens kraft, Traditioner, Alder, Vaner eller noget vi sammen finder på.

Varighed:
1½ - 2 timer
Målgruppe:
Alle med interesse i samtale
Max./min. antal deltagere:
Min. 8 deltagere.
Evt. tekniske eller pladskrav:
Passende gulvplads og sidde- eller ståpladser i grupper á 3

Sådan booker du

Vil du gerne høre mere om tilbuddet eller booke et arrangement så kontakt Anette Koue på mail: a6k@viborg.dk eller telefon 87873413. Så aftaler vi nærmere om tid og sted og den rigtige model for jeres arrangement.