Lån brætspil på biblioteket

Lån et spil med hjem eller kom og spil på biblioteket

Lige om lidt er det vinterferie og tid til at hygge med familie og venner. Hjemme hos mig tager vi gerne et brætspil frem, når vi skal hygge og slappe af.

Hvad enten du skal i sommerhus, ud at rejse eller være derhjemme, kan der altid findes tid og plads til et brætspil. 

Har du ikke brætspil derhjemme, eller trænger du til ny inspiration, så findes løsningen på biblioteket.

Du kan nemlig låne brætspil med hjem fra biblioteket til mange timers hygge og sjov med familie og venner.

 Der er også mulighed for at kigge forbi Houlkær Bibliotek, hvor der vil være et mindre udvalg af brætspil, som du kan spille på biblioteket med en veninde eller fordybe dig i et puslespil, som vi har sat frem. Brætspillene kan efterfølgende lånes med hjem, hvis du gerne vil fortsætte det gode spil derhjemme.

Bestil brætspil på vores hjemmeside og app

Du har mulighed for på vores hjemmeside eller app at finde et stort udvalgt af brætspil, som du kan bestille hjem til din lune stue med en kop varm kakao og et stykke kage.

På vores hjemmeside viborgbib.dk skriver du "Brætspil" i søgefeltet og ude til højre i ”Søg i alle” vælger du "Søg i spil" i rullemenuen. Tryk herefter ”Søg”. Herefter kommer der en liste med brætspil. Fanger en af spillene din interesse trykker du på titlen og kan efterfølgende trykke ”Reserver”.

På vores app "Biblioteket" kan du i bunden vælge søg via luppen.  Her får du valgmuligheden ”Spil”, som ligger længere nede på siden. Herefter er der en række valgmuligheder i toppen. Som udgangspunkt står den på ”Alle”. Men hvis du scroller lidt til højre, får du muligheden ”Spil”, som du vælger. På den måde får du ikke bøger og artikler om spil samt PlayStation spil, men kun de fysiske brætspil. Tryk herefter på det brætspill, du ønsker, og tryk ”Reserver”, så kommer spillet hjem til dig i Houlkær.

Brætspil er 14-dages lån med mulighed for evt. forlængelse. 

Brætspil i forskellige kategorier

Brætspil er for alle aldre. Spillene er delt op i forskelle kategorier, så det kan tilpasse dit behov. Der er noget for både børn og voksne.

De forskellige kategorier: 

  • Strategispil
  • Sociale spil
  • For 2 personer spil
  • Familiespil
  • Samarbejdsspil
  • Børnespil

På Hovedbiblioteket i Viborg er spillene delt op i de forskellige kategorier, så du kan finde inspiration til netop den type brætspil, som du synes passer til dig. Vidste du, at du kan låne brætspil, bøger mv. i Viborg, og stadig have mulighed for at aflevere det på Houlkær Bibliotek

Hvis du ikke allerede er låner på biblioteket, så gå ind på vores hjemmeside på viborgbib.dk/blivlaaner og opret dig som låner. Så er du klar til de kolde dage og til at nyde alle de mange spil hjemme i den varme stue. God fornøjelse.  

Eksempler på spil:

  • Harry Potter Quiz (Socialt spil)
  • Living Forest (Strategispil)
  • Bezzerwizzer timeline (Familiespil)
  • My first stone age (Børnespil)

 

God fornøjelse

/Jette, Houlkær Bibliotek