Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
30 Kr
Lokalitet
Karup k
Bredgade 15
7470 Karup
Arrangører
Målgruppe
For alle
Syng med mig

Syng med mig - i Karup

27.09.18
Vi synger en håndfuld sange særligt udvalgt af dagens sangvært.

Der er fællessang og hygge på programmet i Karup Kultur- og Forsamlingshus i september.

Der sker en masse gode ting, når vi synger sammen. Fællessang er sundt for både krop og sjæI, derfor rykker Kulturskolen, Viborg og Viborg Bibliotekerne også ud i lokalområderne i Viborg Kommune for at fyre op under fællessangen og rammer Karup Kultur- og Forsamlingshus sidste torsdag i september.

 

Vi mindes Benny Andersen

For ganske nylig tog vi afsked med Benny Andersen. Han er den digter fra vores egen tid, som har fået flest sange optaget i Højskolesangbogen.

 ”Jeg beretter om Benny Andersens liv, og de personer fra hans liv, som jeg har kendt, Peter Bastian, Børge Wagner og Poul Dissing”, fortæller Palle Kjeldgaard, musikfagskoleleder på Kulturskolen Viborg og aftenens sangvært. Og han fortsætter: ”Vi synger fem af Benny Andersens mest kendte sange, som spænder fra Svantes Lykkelige Dag til Aftentur med Rosalina. Og naturligvis vil vi også synge de mest elskede efterårssange: Nu er det længe siden, Sensommervise, Det lysner over agres felt og Septembers himmel er så blå.”

Akkompagnementet er i sikre hænder med pianist David Strong, som også vil optræde med et solonummer.

 

Den personlige vinkel

Sangene bliver enkeltvis præsenteret af Palle Kjeldgaard, som har en lang karriere inden for musikken. Han er uddannet violinist og har været koncertmester i Randers Kammerorkester og Aalborg Symfoniorkester samt musikchef for Aalborg og Aarhus Symfoniorkester.  

”Syng med mig”, som arrangementet hedder, finder sted den 27. september kl. 19.00 i Karup Kultur- og Forsamlingshus, Bredgade 15 i Karup. Efter en times fællessang er der hygge og snak.

Entré: 30 kr. inkl. kaffe og kage. Tilmelding kan ske på tlf. 30 23 19 23 eller på booking@karupforsamlingshus.dk.