Man kan selv bage sig igennem historien fra de første bønders emmerbrød 3.700 før vor tidsregning, over Egtvedpigens æbleciderbrød og middelalderens skonrogger af rugsigtebrød til Madam Mangors første wienerbrød i form af tekage
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.12
Beskrivelse
Indhold: De første bønder ; Kornet ; Brødet og bagningen ; De vigtigste ingredienser til et godt brød ; Stenalderen ; Bronzealderen ; Jernalder ; Vikingetid ; Middelalderen ; Renæssancen ; Barokken ; Oplysningstiden ; Guldalderen ; Industrialismen ; Det tyvende århundrede
ISBN
9788702118049
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2011)
Omfang
137 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Hjerteblod blandet op med marengs
Jeg advarer lige med det samme: Det er muligt, at du bliver lækkersulten af at læse denne klumme. Det er heller ikke en særlig sund klumme. Nok snarere tværtimod. Til gengæld er den skrevet med hjerteblod, så læs roligt videre!Læs mere
Anmeldelser
Politiken, 2011-12-11
Politiken, 2011-12-11Lektørudtalelse
Fin bog om det danske brøds kulturhistorie, ledsaget af opskrifter med indbydende illustrationer