Hjælp til at skrive opgave?

Skal du skriver opgave, er der masser af hjælp at hente på biblioteket. Få hjælp til at vælge de gode steder, at søge efter information - også digital information hjemmefra. Tjek også de emneinddelte digitale ressourcer for meget mere information omkring de enkelte emner.

Book en Bibliotekar

Hvis du mangler hjælp til at søge information og litteratur til en opgave eller andet, er det muligt at booke en bibliotekar

  • Du kan få hjælp til bl.a. informationssøgning, artikelsøgning og få viden om forskellige e-ressourcer målrettet dit emne.
  • Du kan vælge mellem et fysisk møde eller et online møde.

Under punktet Databaser A-Z får du et godt overblik over de e-ressoucer og databaser som du har adgang til i forbindelse med opgaveskrivning. På Faktalink.dk kan du få tips til søgning og inspiration til emnevalg.

eKurser.nu

Har du brug for hjælp til søgestrategi, databaser eller kildekritik, så er der rigtig god hjælp at hente på e-kurser.nu. Her finder du små korte film, der guider dig gennem alt lige fra teknisk hjælp i enkelte databaser, til hvordan du vurderer de forskellige webkilder. 

Biblioteksvagten

Har du spørgsmål til eReolen? Eller er du i gang med SRP? Så kan du spørge Biblioteksvagten til råds.

Her kan du få hjælp til faktuelle spørgsmål, informationssøgning, henvisninger til bøger, artikler og webressourcer.