Book1Bibliotekar

Viborg Bibliotekerne tilbyder nu igen Book en bibliotekar. Desværre kan vi pga. corona-stituationen ikke tilbyde fysisk møde i øjeblikket, men vi står klar til at betjene dig via mail, telefon og videomøde.

Hvad hjælper vi med?

Du kan booke en bibliotekar og få en halv times individuel vejledning, uanset om du søger hjælp til faglitteratur i forbindelse med studie, hvis du har brug for inspiration til skønlitteratur, børn/ungdomslitteratur eller har brug for hjælp til at komme i gang med bibliotekets mange digitale ressourcer.

Hvornår?

Du skal blot udfylde formularen, så hører du fra en af vores dygtige medarbejdere. Hvis du sender formularen inden kl. 12, får du svar samme dag og kan allerede få en aftale med en bibliotekar næste dag.

Bemærk: Pga. Corona-nedlukningen er det desværre ikke muligt at reservere fysiske materialer i øjeblikket, og vejledningen vil derfor primært tage udgangspunkt i digitale materialer og databaser.

Vær opmærksom på at tjekke din mail for bekræftelse af booking.

Beskriv gerne emnet så detaljeret som muligt, så er det nemmere for os at hjælpe dig

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger

Formålet med denne bestillingsside er, at at kunne tilbyde en halv times samtale med en bibliotekar.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at vi kan kontakte dig for at aftale en tid for samtalen. Disse oplysninger slettes senest 30 dage efter du har indsendt formularen.

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din bestilling kan du kontakte Viborg Bibliotekerne og få den slettet.

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige er Viborg Kommune, Kultur & Udvikling, Viborg Bibliotekerne, Vesterbrogade 15, 8800 Viborg, som kan kontaktes på telefon 87 87 34 34 eller viborgbibliotekerne@viborg.dk. Har du spørgsmål i forbindelse med Viborg Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Viborg Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail dpo_dbr@viborg.dk