Finurlig online papirklip-workshop for børn

16.03.21
Vær kreativ sammen med Viborg Bibliotekerne, når vi laver online påskeklip d. 30. marts

Vintergækkerne er sprunget ud, og supermarkedernes hylder bugner af chokoladeæg – hvad mangler der så, før det er rigtigt påske? Papirklip, selvfølgelig!
På Viborg Bibliotekerne savner vi at være kreative sammen med jer. Derfor har vi inviteret papirklipper Torben Jarlstrøm Clausen til at lave en online workshop for børn d. 30. marts kl. 10-11. Der bliver dog ikke klippet gule kyllinger eller gækkebreve, for Torbens papirklip lever deres egne liv.
Torbens klippede figurer er altid glade, og det er der en helt særlig grund til. De starter nemlig med at være triste, fordi de er fanget i papiret, men når han befrier dem med saksen, så breder der sig glade smil på deres ansigter. Det er næsten magisk!
Heldigvis behøver man ikke at være mester-klipper for at befri figurerne fra papiret – det kræver bare en saks og noget tålmodighed. Workshoppen egner sig bedst til børn fra 9 år.
Husk også, at du her på hjemmesiden kan reservere bøger om papirklip til afhentning på biblioteket, hvis du har brug for det.
God fornøjelse!
Du skal tilmelde dig via dette link: https://billetter.bemaerkedage.dk/

Materialer