Dagny Vistisen

Bibliotekar
Afdeling:
E-mail:
Tlf.:
87 87 35 54
Arbejdsområder:
Udlånsvagter, børnebibliotek og børnekultur, arrangementer, udstillinger og PR (herunder også hjemmeside), kulturhusfunktionen i Gudenåhuset, Bjerringbro Bibliotek

Nogle af mine interesser er:

 • Teater og kunst
 • Krimier og familiesagaer
 • Storbyferie og arkitektur (og shopping)
 • Håndbold - som tilskuer - særligt BSV

Seneste indlæg

 • Snevejrsdrømme…

  KlummerFredag 10. februar 2017af Dagny Vistisen

  Jeg ved det godt! De fleste hæver lige øjenbrynene lidt, ryster på hovedet og tænker, at ”hun er da vist ikke helt normal” eller noget. Men hvert eneste år på denne her årstid, ja, så ønsker jeg mig en rigtig snestorm – ikke bare sådan en lille hurtigt overstået én, men sådan rigtig snestorm, der varer i flere dage og hvor man ikke kan komme udenfor en dør

  Læs mere
 • Hvad et skab kan rumme

  KlummerFredag 14. oktober 2016af Dagny Vistisen

  Du kender det måske? Du har et gæsteværelse eller bare et ekstra værelse, som kun bliver brugt til overnattende gæster nogle få gange om året. Og du får løbende nogle ting, som du ikke lige ved, hvor du skal gøre af. De kommer derfor ind på gæsteværelset, og så kan de altid flyttes hen til et mere blivende sted, når der lige bliver tid.

  Læs mere
 • Børnekunst med rekorder

  KlummerFredag 15. april 2016af Dagny Vistisen

  Verdens mest solgte årbog, Guinness rekordbog, udkommer hvert år med tusindvis af mærkværdige, utrolige og sindssyge rekorder. Læs f.eks. om verdens klammeste negle, verdens største diamanter, verdens længste kattepels, dyreste maleri og flest ølflasker åbnet med fødderne på ét minut.

  Læs mere
 • Sku’ det nu være kunst?

  KlummerFredag 6. november 2015af Dagny Vistisen

  Fornylig så jeg en kunstudstilling i København, hvor et af værkerne bestod af 5-6 køleskabe, som var placeret på den måde, at bagsiden af køleskabene kunne ses på den ene side af en væg, mens man på den anden side af væggen kunne se ind i samme køleskabe gennem hver sin glaslåge. Inde i køleskabene var der så placeret forskellige genstande eller ingenting.

  Læs mere
 • En 100 års fødselar

  KlummerFredag 30. januar 2015af Dagny Vistisen

  I 1967 udkom en bog, der siden skulle gå hen og få klassiker status indenfor dansk børnelitteratur.

  Læs mere

Viborg Bibliotekerne – Vesterbrogade 15 – 8800 Viborg – Telefon: 87 87 34 34 –  viborgbibliotekerne@viborg.dk