Dagny Vistisen

Seneste indlæg

 • Jeg ønsker mig julekortene tilbage...

  KlummerFredag 8. december 2017af Dagny Vistisen

  'Kære moster – vi ønsker dig og hele familien en rigtig glædelig jul og godt nytår – vi håber du har det godt. Her har vi haft et travlt år...' osv.

  Læs mere
 • Giv historierne videre

  KlummerFredag 14. juli 2017af Dagny Vistisen

  hurra for moderne dansk børnelitteratur

  Læs mere
 • Er det virkelig kun 100 år siden…?

  KlummerOnsdag 29. marts 2017af Dagny Vistisen

  Fredag d. 31. marts er det præcis 100 år siden, at Danmark solgte De Vestindiske Øer til USA og dermed gav uigenkaldeligt afkald på den sidste kolonibesiddelse. Og så er det man lige spørger: Er det virkelig kun 100 år siden, at Danmark var kolonimagt? Men jo, den er god nok – og det er så en mærkedag, der bliver fejret med en lang række events både herhjemme og over there.

  Læs mere
 • Snevejrsdrømme…

  KlummerFredag 10. februar 2017af Dagny Vistisen

  Jeg ved det godt! De fleste hæver lige øjenbrynene lidt, ryster på hovedet og tænker, at ”hun er da vist ikke helt normal” eller noget. Men hvert eneste år på denne her årstid, ja, så ønsker jeg mig en rigtig snestorm – ikke bare sådan en lille hurtigt overstået én, men sådan rigtig snestorm, der varer i flere dage og hvor man ikke kan komme udenfor en dør

  Læs mere
 • Hvad et skab kan rumme

  KlummerFredag 14. oktober 2016af Dagny Vistisen

  Du kender det måske? Du har et gæsteværelse eller bare et ekstra værelse, som kun bliver brugt til overnattende gæster nogle få gange om året. Og du får løbende nogle ting, som du ikke lige ved, hvor du skal gøre af. De kommer derfor ind på gæsteværelset, og så kan de altid flyttes hen til et mere blivende sted, når der lige bliver tid.

  Læs mere

Viborg Bibliotekerne – Vesterbrogade 15 – 8800 Viborg – Telefon: 87 87 34 34 –  viborgbibliotekerne@viborg.dk