Børnebibliotekets Nyhedsbrev: Vind billetter til WOW-Park

Tilmeld dig Viborg Bibliotekernes nyhedsbrev fyldt med oplevelser og arrangementer for børn og deres familier.

Undgå at gå glip af alle de oplevelser og arrangementer som Viborg Bibliotekerne har for børn og deres familier. Børnebibliotekets Nyhedsbrev er et mail-nyhedsbrev som de tilmeldte modtager 4 gange årligt op til skolens ferier.
I september trækkes der lod blandt alle tilmeldte om 5 årskort til WOW-Park.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på viborgbib.dk eller på dit lokale bibliotek.

Hvad er WOW-Park?

WOW-Park er en anderledes lege- og forlystelsespark ved Skjern. Et sted, hvor du får du lov at bruge din krop på en sjov og anderledes måde. Når du besøger WOW-Park, skal du og din familie nemlig have det sjovt sammen i de eventyrlige omgivelser. Mærk suset, når du svinger dig i en af slyngerne. Kravl sikkert op i træerne. Du mærker højden, når du går fra den ene trætop til den næste.

Du finder også de flotte hytter oppe i træerne. Prøv en af de sjove rutsjebaner og få en sjov tur ned. Løb en tur i de gigantiske net. Forsøg af holde balancen, mens  du spiller med boldene - hvis du altså tør! Find den rigtige vej gennem Skovlabyrinten. Kravl ind i Troldehulen og kig efter parkens Trold Max. Prøv en af svævebanerne, spil fodboldpool eller besøg de søde geder. Der er masser af sjove aktiviteter for alle aldre.

Læs mere om WOW-Park.

WOW-Park - Anderledes forlystelsespark ved Skjern med aktiviteter for børn og voksne

Tags
Materialer