Kirstina Kjærsgaard Olesen

Seneste indlæg

 • Halløj du! Tør du tale med mig?

  KlummerFredag 5. januar 2018af Kirstina Kjærsgaard Olesen

  Der er mange tidspunkter, hvor der er upassende at tale med fremmede. Sådanne situationer findes dog ikke på min arbejdsplads ved Viborg Bibliotekerne. Vi byder i 2018 ind til mange aktiviteter og arrangementer, hvor mødet mellem mennesker og samtalen er centrale elementer.

  Læs mere
 • Juletræet med sin pynt

  KlummerMandag 27. november 2017af Kirstina Kjærsgaard Olesen

  Hvis du skulle vælge én ting, som for dig symboliserer julen, hvad skulle det så være? Et flettet julehjerte, en stjerne, et kors, julemanden eller et rensdyr?

  Læs mere
 • Et glemt kapitel?

  KlummerFredag 8. september 2017af Kirstina Kjærsgaard Olesen

  ”Hvad er en slave? ” Således spurgte min 5-årig søn, da jeg en aften ved spisebordet berettede om den fantastiske, men barsk roman ”Haabet: 1787-1825” af Mich Vraa. En historisk roman, som omhandler Dansk Vestindien og den transatlantiske slavehandel. Jeg tav og tænkte så det dundrede over, hvordan jeg skulle forklare ham betydningen af et ord, som har så meget grusomhed og menneskeforagt i sig. Ja, hvad ville du have svaret?

  Læs mere
 • Ses vi på Viborg Bibliotekerne?

  KlummerTirsdag 15. august 2017af Kirstina Kjærsgaard Olesen

  Du kender det sikkert ligeså godt som jeg; Glæden ved at blive færdig med et projekt, som har taget timer eller uger af din tid. Om end det er et samle-selv tilbud fra IKEA, en skoleopgave, ud-gravning til drivhuset eller terrassen, et arbejdsprojekt eller lignende - den lykkerus over at stå med noget færdigt, som har været længe undervejs.

  Læs mere

Viborg Bibliotekerne – Vesterbrogade 15 – 8800 Viborg – Telefon: 87 87 34 34 –  viborgbibliotekerne@viborg.dk