Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Samtaler & fælleskab

International Game Day 2018

10.11.18
Viborg Bibliotekerne markerer igen, at det er International Game Day. En dag hvor biblioteket sætter fokus på spil i alle former og hvor både er plads til leg og læring.

Vi elsker spil! Alle mulige slags spil, både online spil, rollespil, brætspil og spil i virtuelt format. Du kan få en smagsprøve på en hel masse forskellige af slagsen til International Game Day.

Vi skyder dagen i gang med en stor FIFA 19 turnering på Skakbrættet med plads til 40 deltagere. Eastern Wizards står for at afvikle turneringen, og tilmelding sker på viborgbib.dk

I det fysiske format kan du spille brætspil i vores brætspilscafé Dice Den, hvor du også kan møde Martin Bruun Pedersen fra Fat Fox Games. Han står bag kortspillet Don’t Drop the Soap, men vil denne dag præsentere sit nye spil Dark Ritual, som det også vil være muligt at prøvespille.

Viborg Magic Klub holder en stor Magic Card turnering og der er mulighed for, at du kan lære at spille det spændende kortspil. Viborg Esserne introducerer til et helt andet kortspil, nemlig Bridge, og der er mulighed for et parti skak ved Viborg Skakklubs borde.

Derudover vil Østerskov efterskole, som har rollespil som et af deres fokusområder præsentere forskellige former for rollespil og læringsspil. 

Elever fra Mercantecs praktikcenter vil stå for at betjene VR-brillen HTC Vive, der normalt har hjemme i bibliotekets TestLab, så der er rig mulighed for at stifte bekendtskab med Virtual Reality.

Der er lagt op til en sjov dag for hele familien med masser af muligheder for spil rundt på biblioteket.

Yderligere information
Jesper Handberg, Bibliotekar
Tlf.: 87 87 34 52
Mail: jhc@viborg.dk