Philip Sviatchenko

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For voksne
Organizer
Køb billet(ter) / Tilmeld
Foredrag & debat

Krig i Ukraine - 30 års kamp for en bedre fremtid

12.09.22
Philip Sviatchenko vil give et nuanceret indblik i, hvad der er op og ned i den aktuelle konflikt i Ukraine.

Philip Sviatchenko giver en forståelse af, hvad der egentlig skete tilbage i 2014, da der igen udbrød krig i Europa. Han skitserer desuden hvilke scenarier, der venter forude i en tid, hvor Ukraine er blevet en geopolitisk slagmark.

Derudover får vi bedre muskler til at navigere i den gigantiske informationskrig, som foregår parallelt med den væbnede konflikt. Hvad vil Rusland egentlig? Hvad er det for et historiesyn, Putin har, og hvad er hans udenrigspolitiske kurs?

 

Om foredragsholderen:

Philip Sviatchenko er udannet i statskundskab og østeuropastudier ved Københavns Universitet. Han er en hyppigt anvendt analytiker og ekspert i danske medier.

I den offentlige debat er Philip Sviatchenko særligt kendt for sin omfattende viden om Ukraine, Rusland og postsovjetisk rum.

Han har bl.a. arbejdet for den danske udenrigstjeneste i Ukraine og som korrespondent i DR. Philip Sviatchenko er desuden dybt optaget af russisk og ukrainsk kultur og litteratur. Han har adskillige gange medvirket i Deadline, Debatten, på P1, TV2 og i en lang række podcasts. 

Tags