Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Fri entré
Målgruppe
For alle
For Børn

Fra plastik til fantastisk

02.04.19 - 29.04.19
Oplev fantasifuld børnekunst med temaet ”Fra plastik til fantastisk” på Børneudstillingen 2019 i Gudenåhuset.

Affald og genanvendelse er på dagsordenen som aldrig før – også når det kommer til plast. Og med god grund. Affald er nemlig både en kæmpe udfordring i hele verden og samtidig en kæmpe ressource. Danmark er blandt de bedste i verden til at udnytte vores affald og undgå, at det bare ender på en losseplads.

Med temaet 2019 opfordrer vi derfor deltagerne til at tage en snak om forureningen og hvordan vi alle sammen kan være med til at mindske forbruget og passe på jorden – bl.a. ved at genbruge forskellige materialer og f.eks. bruge det til at lave noget sjovt af i stedet for at smide væk - f.eks. fantasifulde kunstværker.

Ideer:
Lav sjove kunstværker af plastikposer, plastikbestik, plastikkopper, plastik legetøj, sugerør, plastik perler, plastik klemmer…

Lav f.eks. sjovt tøjdesign af gamle plastposer, skulpturer af gammelt legetøj, eller andet plast, billeder med plast i forskellige farver, lysekroner af plastflasker osv.

Vi håber, at temaet vil give anledning til en masse snak om, hvad vi kan gøre for at være med til at passe på miljøet og naturen og samtidig lave noget sjovt sammen, som bliver til endnu en flot udstilling i Gudenåhuset.

Tilmelding til Bjerringbro Bibliotek – enten på mail dav@viborg.dk eller tlf: 87873550 / 42262921
Indlevering: Fredag d. 29. marts kl. 9-17
Åbning: Tirsdag d. 2. april kl. 16
Udstillingen slutter: 29. april

-

Materialer