Sprogsporet - boglister, rim & remser, sprogtips mm. til børn 0-7 år

24.11.20
Mangler du ideer derhjemme eller på arbejdet til at udvikle børnenes sprog, så læs videre her.

Sprogsporet er der færdige koncepter, som er lige til at gå til og bruge. Her finder du alt fra boglister opdelt i temaer, til bevægelsesaktiviteter, rim og remser, sprogtips og meget mere.

Sprogsporet giver dig inspiration til at styrke dit barns sproglige udvikling på et utal af måder, så der vil være en måde, som passer til dig og dit barn. Sprogsporet er bibliotekernes samlede tilbud til forældre og dagtilbud til sprogstimulering af børn i 0 -7-årsalderen.

Du kan oprette en profil på hjemmesiden, og tilmelde dig det månedlige nyhedsbrev. Du har herved nem adgang til ny viden og inspiration.  Ved oprettelse vælger du profiltype, så du får indhold, der er tilpasset dig.

Du kan vælge følgende profiltyper:

  • Forældre 0-3 år
  • Forældre 3-7 år
  • Dagtilbud 0-3 år
  • Dagtilbud 3-7 år

Når du opretter dig som personlig abonnent vil du kunne tilgå din egen side, som samler det indhold, der er mest relevant for dig – hvad enten du abonnerer som forælder eller fagperson.

Sprogsporet lægger vægt på fagligheden og sammenhængen med dagligdagen for forældre og fagprofessionelle. Den inspiration du kan finde på Sprogsporet er udarbejdet af en bred vifte af fagfolk inden for sprogstimuleringsområdet, som derved kvalitetssikre indholdet på hjemmesiden.

Tag et kig forbi Sprogsporets hjemmeside og bliv inspireret.