Småbørnsteater i mange farver

Teatertruppen ArtHotel skaber en finurlig lille forestilling ”Stort & småt”, for Viborg Kommunes mindste borgere

I disse dage vrimler det på Børnebiblioteket – det vrimler med små glade prinsesser i kjoler og leopardbukser og med små glade drenge i bluser med farvestrålende dinosaurusser og seje mænd på.

Det er altid en fornøjelse at have besøg af Viborg Kommunes daginstitutioner. De er i disse dage til teater med deres mindste børn. Teaterforestillingen handler om farver – og om det at tegne. Og om hvordan det man tegner, næsten kan blive levende. Teatertruppen ArtHotel skaber en finurlig lille forestilling ”Stort & småt”, som er præget af animationstekniske hjælpemidler – der faktisk gør det, der tegnes levende.

Viborg Bibliotekerne er med glæde vært for børneteater i Viborg Kommune og glæder sig over at alle Viborgs kommunale institutionsbørn får muligheden for at komme i teatret en gang om året. Det er altid skønt at modtage forventningsfulde børn og professionelle voksne, der glæder sig til en fælles oplevelse.

I denne omgang er det de mindste på 2 – 3 år der har fået en teateroplevelse. Senere på foråret er det de større børn, der kommer i teateret på Børnebiblioteket.

Hvis man som familie ønsker at have en teateroplevelse sammen, findes der i ferierne forskellige børneteatertilbud på Viborg Bibliotekerne. Tjek gerne under arrangementer her!! for yderligere information.