Spot på National Geographic

08.07.20
Magasiner kan lånes via biblioteket. Prøv f.eks. National Geographic, som med sine vidunderlige billeder og reportager fortæller om mennesker, natur, historiske begivenheder og videnskab.

National Geographic blev grundlagt helt tilbage i 1888 af National Geographic Society. Det var en gruppe af videnskabsmænd, som gerne vil formidle geografi til et bredere publikum.

Bladet er særligt kendt for sine fantastiske billeder, og helt siden 1910 var store fotos af god kvalitet bladets varemærke. De var tidligt ude med både farvefotos og digitale fotos.

Over 100 års geografi-historie

National Geographic fortæller på deres egen hjemmeside om indholdet i det aller første nummer

De nutidige numre har alle en stærk gul ramme og meget udtryksfulde forsidebilleder. Det er ofte billeder, som forholder sig til klima, naturkatastrofer, truede dyr og aktuelle politiske emner.

National Geographic på RBdigital

National Geographic udkommer på mere end 35 sprog og har på verdensplan mere end 50 millioner læsere.

Bibliotekets digitale udgave er engelsksproget og kan lånes samme dag som den udkommer. Ældre numre findes fra juni 2014.
 
De digitale magasiner er en del af bibliotekets digitale magasinsamling kaldet RBdigital. Her findes mere end 350 populære engelsksprogede magasiner.

Videovejledning til lån af magasiner

RBdigital - læs e-magasiner gratis med biblioteket

Videoen er fra Ekurser.nu

Oprindeligt skrevet af ra, Gentofte Bibliotekerne.