Oplev en verden af kultur på biblioteket

05.12.23
Nyt Bemærkedage fra biblioteket: Oplev spændende arrangementer i vinter og forår 2024

Viborg Bibliotekernes arrangementsprogram Bemærkedage er netop udkommet. Bemærkedage indeholder et varieret program af arrangementer for vinter og forår 2024. Programmet byder på noget for alle aldre og enhver smag, uanset om du er interesseret i litteratur, musik, politik, teknologi eller bare vil have det sjovt.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme ned på dit lokale bibliotek og hente Bemærkedage kataloget.

Glæd dig til Morten Remar, Chris Mihn Doki, Annette Bjergfeldt......

Du kan blandt andet glæde dig til at møde nogle af landets mest populære forfattere og musikere, som vil fortælle om deres værker og liv. Morten Remar og Annette Bjergfeldt er nogle af de navne, du kan opleve på biblioteket i de kommende måneder. Du kan også høre spændende foredrag om aktuelle emner som kunstig intelligens, den politiske situation i USA og Mellemøsten, og hvordan de påvirker vores verden og fremtid.

Hvis du er mere til hygge og samvær, kan du deltage i en af de mange bogcafeer, hvor du kan dele din læseoplevelse med andre bogelskere. Du kan også nyde en musikalsk aften med den talentfulde sanger og pianist Chris Mihn Doki.

Også masser af oplevelser for børnene

For de yngste er der masser af sjove aktiviteter i vinterferien, hvor de kan lege, lære og lave kreative ting. Du kan for eksempel lave din egen snekugle, gækkebreve eller gækkeæsker eller opleve en fantastisk nycircus-forestilling.

Du kan finde det nye katalog her på bibliotekets hjemmeside eller hent det på biblioteket. Du kan også tilmelde dig de forskellige arrangementer online eller på biblioteket. Skynd dig at sikre dig en plads, for der er rift om billetterne til de populære arrangementer.

Biblioteket glæder sig til at byde dig velkommen til en sæson fuld af oplevelser, inspiration og hygge. Vi ses på biblioteket!

Se online kataloget her.