Har du brug for et lille pusterum i hverdagen?

19.12.23
Sammen med Sundhedscenter Viborg tilbyder Viborg Bibliotekerne endnu engang læsegruppen "Tid til Læsning", hvor højtlæsning og samtale er rammen om et rart fællesskab

Uanset hvem du er, og om du kæmper med noget konkret eller bare har brug for lidt ekstra ”luft”, så er der plads til lige netop dig i "Tid til Læsning".

Højtlæsning i et trygt og roligt miljø

"Tid til Læsning" er en anderledes læsegruppe, hvor vi har fokus på samvær og ro. Her kan du mødes med andre og tale om litteratur i et trygt og hyggeligt fællesskab – og der er ingen forberedelse. Vi mødes en gang om ugen i en lille gruppe på max 10 deltagere og en fast bibliotekar.

Fællesskab og litteratur giver frirum i hverdagen

Bibliotekaren læser en novelle højt, og undervejs i højtlæsningen holdes der pauser, hvor vi sammen taler om det læste. Udgangspunktet vil altid være dagens tekst, men der er selvfølgelig plads til, at snakken kan komme langt omkring – det er det, litteraturen kan.

"Tid til Læsning" foregår på Hovedbiblioteket i Viborg. Vi mødes en gang om ugen i 8 uger, og bibliotekaren søger for kaffe og sødt.

Tilmelding starter nu

Lyder det som noget for dig? Så kontakt Bente Dalsgaard fra Sundhedscenter Viborg på tlf. 87876082 eller mail bdal@viborg.dk.
Læsegruppen mødes første gang tirsdag d. 20. februar kl. 10.30-12.00 på Hovedbiblioteket i Viborg, Vesterbrogade 15