Bemærkedage er på gaden

Af Anonym (ikke efterprøvet)
08.08.18
Viborg Bibliotekerne er klar med efterårets arrangementskalender Bemærkedage, som er fyldt til bristepunktet med spændende kulturtilbud.

Efteråret byder på populære forfattere som Jón Kalman Stefánsson, Tom Buk-Swienty og Thomas Korsgaard samt bogcaféer med læseinspiration. Derudover kommer der inspirerende foredrag med temaer som Krop og Sind, Vores Historie samt foredrag i den populære foredragsrække ’Viden i hverdagen’. I november sættes fokus på bæredygtighed, hvor du kan høre, hvordan vi alle kan gøre en grøn forskel og blive mere klimavenlige i vores hverdag.

Viborg Bibliotekerne fortsætter desuden succesen med at rykke ud til alle hjørner af Viborg Kommune. Vælg i dette efterår mellem gin, kage, bobler eller fællesspisning krydret med læseinspiration, fællesskab og tankevækkende foredrag.

Det bliver også et efterår fyldt med musikalske oplevelser lige fra Artist talks til fællessang og store internationale navne som Indra. Også kunst og kreative indslag er at finde blandt de mange tilbud fra Viborg Bibliotekerne.

Som tidligere tilbydes hjælp til hverdagens små IT-problemer i Netværkstedet, som findes på Hovedbiblioteket i Viborg samt på bibliotekerne i Bjerringbro og Karup.

Også børnene kan se frem til masser af oplevelser i efteråret til Borgvoldsøndage og efterårsferieaktiviteter. Følg med på viborgbib.dk for at se de mange tilbud til børn og børnefamilier.

”Vi er rigtig stolte over det hav af oplevelser, vi dette efterår kan præsentere for vore mange brugere, og glæder os til at byde velkommen til musik, foredrag, udstillinger og fællesskaber for alle”, udtaler biblioteks- og borgerservicechef Britta Thuun-Petersen og tilføjer: ”En stor tak skal lyde til vores mange lokale samarbejdspartnere, for uden dem var bredden af arrangementer ikke muligt”.

Bemærkedage-programmet kan hentes på alle bibliotekerne i Viborg Kommune og ses på viborgbib.dk, hvor der også kan bestilles billetter til de mange arrangementer. Du kan også se programmet her.