Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Fri entré
Lokale
Udstillingslokalet
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Udstilling

07.01.19 - 07.02.19
Billedkunstner Lisbeth Aare udstiller i Gudenåhuset i Bjerringbro

Lisbeth Aare er født og opvokset på Vejle-kanten og har haft sin ungdom i Viborg. Derefter flyttede hun til Århus og siden til Strib og Fredericia.

Hun har en baggrund fra Designskolen i Kolding på den grafiske linje, hvilket også tydeligt ses i det som oftest figurative motivvalg. Komposition, kommunikation og fortælling betyder en del for inspirationen og hun eksperimenterer en del med streg og virkemidler. Det kunstneriske arbejde har hovedsageligt centreret sig omkring maleriet og flere arbejder har været godkendt via en af de statsanerkendte censurerede udstillinger.

Tom Jørgensen, kunstkritiker i Jyllandsposten, redaktør af Kunstavisen og forfatter m.m., har i bogen ”101 kunstnere” beskrevet Lisbeth Aares malerier således: ”Smerte, forfald, melankoli, vrede og trodsig humor kendetegner Lisbeth Aare som kunstner. Det er disse omgivelser, disse helt dagligdags scenerier på godt og ondt, dramatiske og udramatiske, som Lisbeth Aare maler. På sin egen på én gang præcise og indfølende måde.”

Det er Bjerringbro Kunstforening, der i samarbejde med Gudenåhuset præsenterer Lisbeth Aares billeder i perioden 4. januar til 7. februar. Udstillingen kan ses i åbningstiden: mandag, tirsdag og onsdag 10-18, torsdag og fredag 10-17 samt lørdag 10-13.