Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Maleri og keramik i Gudenåhuset

02.05.24 - 01.06.24
Billedkunstner Erik Boye og keramiker Pernille Ørnsø udstiller i Gudenåhuset i maj

Det er to kompetente kunstnere, der kan opleves i Gudenåhuset i maj måned. Erik Boye med billedkunst og Pernille Ørnsø med keramisk skulptur.

Billedkunstner Erik Boye:
Udeliv og tegnelyst ligger til grund for Erik Boyes malerier med kyster, haver og horisonter, træer og fugle, græs og blomster. Det handler om tilværelsens gaver og vilkår. Erik bruger store og små pensler – og sin T-shirt - til at male med. Han har vandret i de nordiske lande og i Skotland og England. Erik er optaget af keltisk kristendom, hvor naturen opfattes som Guds store bog.
Erik Boye er tidligere præst og højskolelærer med bla. fagene tegning og grafik og er nu fuldtids landskabsmaler.

Keramiker Pernille Ørnsø
Inspireret af organiske former skaber Pernille Ørnsø abstrakte keramiske skulpturer i stentøjsler, med og uden glasur. Hun er optaget af bevægelse, huller, balance og positiv kontra negativ form. De enkelte former får enten lov at stå alene, eller sættes sammen, så der skabes nye og mere komplekse former. 
Pernille bor og arbejder i Holstebro.


Udstillingen, der arrangeres i samarbejde med Bjerringbro Kunstforening, kan ses i den betjente åbningstid: mandag, tirsdag og onsdag kl. 10-18, torsdag og fredag kl. 10-17 samt lørdag kl. 10-13.