Om dette arrangement

Tid
20:00 - 22:00
Pris
200,00 kr.
Lokale
Gudenåhuset
Målgruppe
For alle
Koncerter

Rosàlia De Souza Quarteto 55

03.11.23
Nordboer vil gerne rejse sydpå ned i varmen. Det er ikke nødvendigt denne aften, hvor varmen sydfra stiger op til vore nordlige breddegrader i form af varm og inciterende latin musik fremført af aftenens band.

Her er Rosàlia De Souza i front med sin stemme og optræden, hvor hun har hentet det bedste med sig fra opvæksten og ungdommen i Rio de Janeiro. Det drejer sig naturligvis om samba, bossa nova og brasiliansk musiktradition. Hendes raffinerede og elegante sangstil kædet sammen med energi og kærlighed til rytmisk musik har bevirket, at hun har spillet sammen med de største brasilianske navne og udgivet 13 albums i eget navn. Bandet besår af Rosàlia De Souza, Jonas Johansen, Peter Rosendal og Graig Earle.

Rosalia blev introduceret til Jonas Johansen på Montmartre, og de to opdagede straks, at de var et stærkt musikalsk match. Siden det har bandet spillet flere succesrige turnéer med enormt positive reaktioner på festivaler og spillesteder rundt i Danmark og Sverige.

Jonas Johansen er som bekendt trommeslager af bedste karat. Han er efterspurgt grundet sin appellerende og pulserende stil, hvor gryderne holdes i kog fint afstemt med samspillets rammer.

Peter Rosendal boltrer sig som pianist hen over flere stilarter og udforsker instrumentets muligheder. Efter flere ophold i Brasilien har landets musik slået rod i hans opfattelse af latin genren.

Graig Earle er som bassist fjerde mand i bandet. Han falder ubesværet ind i de rytmiske facetter og finurligheder i kvartettens samlede udtryk. Men han er også klar med en skarp solo, når lejligheden byder sig.

En aften med latin af høj klasse.

Arrangør Musikviften