Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
80,00 kr. (50 kr. for unge under 25 år)
Lokalitet
Vestervang Kirke
Rughavevej 6
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

Koncert med Hvalfugl

26.09.23
- flyv med når Hvalfugl giver koncert i Vestervang Kirke tirsdag den 26. september kl. 19.30

Dirrende musikalsk nærvær, drømmende klange og stærke melodier går op i en højere enhed når trioen Hvalfugl indtager scenen.

Hvalfugl er inspireret af både den danske og svenske folkemusiktradition og har skabt sit helt eget unikke lydunivers. Med deres gribende instrumentale udtryk har den Aarhusianske trio begejstret både publikum og anmeldere, siden de udsendte deres debutalbum ’By’ i 2017.
Albummet høstede roser både herhjemme og internationalt. Senest har trioen udgivet ’Bag Vore Øjne’ i efteråret 22.

Musikalsk er Hvalfugl svære at sætte i bås. Musikken bevæger sig frit gennem inspirationer fra hele genrelandskabet i en forening af organisk og akustisk sammenspil, minimalistiske forløb og smukke melodier, der langsomt folder sig ud for publikum. Den fine balance mellem den varme, akustiske lyd og de diskrete brug af effekter er med til at åbne nye rum i musikken og skaber et distinkt udtryk - på én gang intimt og majestætisk.

Jonathan Fjord Bredholts elegante klaverfigurer spillet på harmonium flettes sammen med Jeppe Lavsens guitartemaer og Anders Juel Bomholts vuggende kontrabas på en måde, der skaber både enhed og stor detaljerigdom.

Alt sammen med til at give publikum en helt særlig live-oplevelse.

Koncerten er lavet i samarbejde mellem Vestervang Kirke og Viborg Bibliotekerne.

00