Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:15
Pris
75 Kr
Lokalitet
Stoholm Kirke
Søndergade 34
Stoholm
Arrangører
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

Gospel D’Light

02.03.23
Energisk… harmonisk… livsbekræftende!

Du kan glæde dig til en glad og medrivende koncert i den fine Stoholm Kirke

Gospel D’Light består af de bedste gospel sangere i det midt/vestjyske, håndplukket til netop dette kor, som blev oprettet i 2006.

Der var store ambitioner da koret startede, og det må siges det er lykkedes at skabe et koncertkor – i professionel klasse.
Koret arbejder konstant med at dygtiggøre sig, såvel musikalsk, samt med det at nå ”ud over scenekanten” (har arbejdet med Bente Zaber, sangcoach, Dorthe Bebe, dramaturg, mfl.)
Der arbejdes meget med trivsel i koret, for kun der, opnås det bedste resultat. Gospel D’Light giver adskillige koncerter landet over.
Det er også blevet til samarbejde med kendte navne, som Lene Siel, Jesper Lundgaard, Trine Jepsen, Mette Jacobsen og ikke mindst Etta Cameron.
Koret blev også udvalgt til at være med i en opsætning af Les Miserables.

Alle steder samler det fulde huse og der er god respons, hvor koret kommer frem. Koret modtager ofte ros for dets engagement, energi og tilstedeværelse.
Koret har lagt vægt på både at kunne levere en stor pompøs – nærmest symfonisk lyd, og det at dyrke det stille, delikate og forfinede, når den enkle ballade skal gå lige i hjertet.

Koret ledes af den prisbelønnede sanger og dirigent Ole Jørgensen. Med sin entusiasme og indlevelse spreder han, sammen med koret, en glæde og varme, man kan leve længe på.
Repertoiret spænder fra klassiske smukke salmer, til nye sange i spændende arrangementer mange skrevet specielt til Gospel D’Light.

Musikken bevæger sig også ind i stilarter som musical og det mere ”funky”, alt sammen naturligvis med gospelmusikkens glæde og energi. Sange som The Blood, Happy Day, Oh when the Saints, You Raise Me Up, If I can drea, Swing Low, Operator m.fl. er på korets repertoire.

Gospel D’Light har en størrelse, som giver et brag af en koncert.
Læs mere på www.gospeldlight.dk

Samarbejdspartnere: Stoholm Menighedsråd, Ældre Sagen Fjends-Karup, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, Sport på Tværs

Tags