Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
80,00 kr.
Lokalitet
Vestervang Kirke
Rughavevej 6
Målgruppe
For alle
Køb billet(ter) / Tilmeld
Koncerter

”Beatles i kirken”

15.11.22
Koncertfortælling med Karsten Holm og band i Vestervang Kirke.

Oplev en fantastisk koncertfortælling hvor Karsten Holm og hans band fortolker nogle af de stærke og eftertænksomme Beatles-sange og fortæller om dengang, John, Paul, George og Ringo søgte mod øst for at finde svar på de helt store spørgsmål.

The Beatles i Indien

I februar 1968 tog The Beatles til Indien. Ikke for at give koncerter, men for at meditere og tage ved lære af guruen Maharishi Mahesh Yogi. Interessen for det spirituelle og tilværelsens eksistentielle spørgsmål var især noget, John Lennon og George Harrison var optaget af. Men alle fire endte med at få noget med hjem, og opholdet i Indien satte gang i sangskrivningen. Det blev en af de mest produktive og kreative perioder for de fire Beatler.

Blandt de sange, der kom ud af opholdet i Indien, var George Harrisons “While My Guitar Gently Weeps”, Paul McCartneys “Mother Nature’s Son”, Ringo Starrs “Don’t Pass Me By” og John Lennons “Jeaulous Guy” – som oprindeligt hed “Child of Nature”.

Alle fire sange er med i repertoiret i koncertfortællingen “Beatles i kirken”. Det samme er “Across The Universe” (Lennon/McCartney), som med linjerne “Jai Guru Deva” hylder Beatles’ indiske guru.

Sange fra tidligere Beatles perioder

Publikum bliver dog ikke snydt for sange fra tidligere Beatles-perioder. For eksempel “In My Life”, “Eleanor Rigby” og “Dr. Robert.” Og der er også gjort plads til hittet ”Can’t Buy Me Love.”

Og enkelte sange fra tiden efter The Beatles’ opløsning er også med i koncertfortællingen. Bl.a.  Paul McCartneys “My Valentine” fra 2012 og John Lennons “Grow Old With Me” fra 1980.

Kvartetten bag “Beatles i kirken” er samme besætning, som med stor succes har turneret med koncertfortællingernom Leonard Cohen de senere år: Karsten Holm, vokal, guitar, Bjørn “Bønne” Petersen, bas, kor, Knud Erik “Fuddi” Steengaard, violin, bratch, mandolin, kor, og Martin Blom, guitar, kor.