Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
fri entré
Målgruppe
For voksne
Koncerter

AFLYST: Koncert med Prinsens Musikkorps: Fra rekrut til ceremonimester på Koldinghus

04.04.24
KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST.

KONCERTEN ER DESVÆRRE AFLYST.

Musikalsk rejse med Kongehusets ceremonimester, oberst, kammerherre Lasse Harkjær.
Han tager publikum med på en musikalsk rejse gennem sin karriere som oberst, kammerherre, ceremonimester og nu sekretariatschef ved Hendes Majestæt Dronning Margrethes Hof.

Koncerten giver et unikt indblik i et liv i både Forsvaret og Kongehuset, hvor Lasse Harkjær gennem årene blandt andet har været formand for Forsvarets Musiktilsyn og været udstationeret både på Balkan og i Afghanistan.
En ceremonimester har blandt andet ansvar for at planlægge og afvikle fester, nytårskure og officielle besøg hos hoffet.

Publikum kan derfor også glæde sig til at høre ceremonimesteren fortælle om sit arbejde i Kongehuset – blandt andet om forberedelserne, der går forud for de famøse gallatafler.

Det er de færreste uden for Kongehuset, der har deres egen march, men det har oberst, kammerherre Harkjær fra hans tid som chef for Den Kongelige Livgarde. Marchen er et musikalsk portræt af ceremonimesteren og giver bl.a. musikalske mindelser om hans udsendelser til Afghanistan.

Hør for eksempel historien bag marchen til koncerten – hvor Lasse Harkjær også vil løfte sløret for betydningen af de signaler, der indgår i den.

Konferencier: Lasse Harkjær,
Kongehusets ceremonimester, oberst, kammerherre
Fri entré

Foto: Steen Brogaard