Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
75 kr. + gebyr. kaffe og kage kan købes i pausen
Lokalitet
Stoholm Fritids- og Kulturcenter
Vandrerhjemmets mødelokale
Søndergade 56
7850 Stoholm
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Den 3. alder – gør den til livets bedste

11.04.24
Foredrag med Hanne Faldborg

I dag lever vi længere. Personer omkring de tres har fået en hel generation foræret. Og vi lever bedre. Tidligere var mange slidt ned, når arbejdslivet ophørte. Nu står mange med 20 år, hvor kroppens motor kører lydefrit, og de stortrives med de mange muligheder.
MEN! Ældre Sagen har dokumenteret, at mere end hver fjerde pensionist kører træt i livet, og 65.000 er decideret ensomme. HVORFOR? Foredraget med Hanne Faldborg fortæller om, hvordan kroppen bremser for nytænkning. At sindet ikke er omstillingsparat. Det kan krop og sind blive! Under foredraget får alle nemme værktøjer og nye vinkler til at gøre den tredje alder til livets bedste. Alle lærer at forstå, at man ikke går i stå, fordi man bliver gammel, men man bliver gammel, hvis man går i stå. 
Vi kommer til at høre om den svære overgang og om vigtigheden af motion og latter.

Hanne Faldborg er selvstændig, foredragsholder og forfatter. Ud over bogen Den 3. alder, har hun også udgivet flere slægtsromaner, blandet andet Havets døtre og Hedens sønner.

Kaffe og kage kan købes i pausen

Samarbejdspartnere: Stoholm Fritids- og Kulturcenter, Sport på Tværs, Borgerforeningen v/Trivselspiloterne, Ældre Sagen Fjends-Karup og Stoholm Kirkes Menighedsråd