Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
Fri entré
Lokale
Salen
Målgruppe
For alle
Arrangører
Foredrag & debat

AFLYST: Gadefodbold: en vej ud af hjemløshed

21.09.23
For nogen er fodbold noget, der rimer på fadøl og fællessang. For andre er fodbold en vej ud af et liv med hjemløshed og misbrug.

På Hovedbiblioteket har du mulighed for at komme et spadestik dybere, når vi får besøg af Troels Balling, der er tidligere hjemløs og spiller på Hjemløselandsholdet. I dag er Troels træner i OMBOLD, og til foredraget vil han dele sine oplevelser med os og fortælle om sit misbrug og kampen for at komme ud af dét, med Hjemløselandsholdet som pejlemærke.   

DM I GADEFODBOLD

Op mod 250 udsatte mennesker, der bl.a. kæmper med hjemløshed, misbrug og psykisk sårbarhed, sætter kursen mod Viborg i uge 38 for at dyste om Danmarksmesterskabet i gadefodbold. Mesterskabet arrangeres af NGO’en OMBOLD; et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for mennesker i udsatte positioner.
Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret og aktiveret mere end 20.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger.

 

Der er fri entré til foredraget, men husk at bestille billet på viborgbib.dk/arrangementer
Arrangeret i samarbejde med OMBOLD

 

Læs mere om organisationen her: https://ombold.dk/

Find information om turneringerne i Viborg her: https://viborg.dk/oplevelser-og-fritid/kommende-events/dm-i-gadefodbold-...

Tags