Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75,00 kr.
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

AFLYST: Fiskejournal

22.11.23
En grå november eftermiddag i en tilværelse, som på nogle stræk står i smertefuld stampe, køber forfatteren ved en pludselig indskydelse en fiskestang.

Det bliver begyndelsen på et svimlende eventyr, hvor Mikkel Frey Damgaard fordyber sig i grej, natur og livet langs de danske kyster, og oplever enorm lykke og forløsning i selvsamme natur. Men samtidig foretager han en rejse ind i de mest dunkle hjørner af sin sjæl og oplever at miste sin virkelighedsfornemmelse og bliver vanvittig. Før han til sidst må revurdere sin oplevelse af verden og af sig selv, før han kan træde ind i den på ny, forandret for altid.

I aftenens foredrag fortæller Mikkel Frey Damgaard om sine oplevelser, men også om de forskellige arters biologi og adfærd. Den danske natur foldes ud på en underholdende og inspirerende måde, og så fortæller han naturligvis også om, hvordan man kommer i gang med lystfiskeriet og at alle kan være med.

Mikkel Frey Damgaard (1978) er journalist, tv- og radiovært og forfatter til biografien Sørgekåben (2019), hvor han undersøgte omstændighederne omkring sin fars selvmord og den betydning, det har haft for ham selv og hans familie. Og senest Fiskejournal. En begynders erkendelser (2022), hvori han beskriver sin vej ind i passionen og reflekterer over sit altopslugende engagement og den tiltrækning, som fiskeriet og dybet yder på ham.