Om dette arrangement

Tid
7:30 - 19:30
Pris
50 Kr
Målgruppe
For børn
For Børn

UDSOLGT: Magiske Dage i Odense

21.10.22
Magiske dage med Harry Potter tema i Odenses smukke gamle centrum.

Viborg Bibliotekerne arrangerer familiebustur til ”Magiske Dage Odense” fredag den 21. oktober. Der er busafgang fra Hovedbiblioteket i Viborg og opsamling ved Bjerringbro Bibliotek

Harry Potter-feberen raser med fornyet styrke i hjertet af Odense i efterårsferiens sidste dage. Besværgelser vil flyve gennem luften, magiske skikkelser kan træffes på nærmest hvert et gadehjørne, og tusindvis af små og store magiker-fans danner kronen på hele det magiske værk. Fredag den 21. oktober har du mulighed for at opleve denne fantastiske festival på egen hånd.

Festival med nyt navn

”Magiske Dage Odense”, tidligere kendt som ”Harry Potter Festivalen”, fylder Odense bybillede og rummer noget for alle magiker-interesserede. Du kan selvfølgelig bygge din helt egen kost i kosteværkstedet, hvor der står dygtige magikere klar til at hjælpe dig. Du bygger din kost op fra bunden og bliver flot flyvende! Og mangler du en smule magi, kan du besøge trædrejerens værksted og prøve kræfter med det gamle værktøj og færdiggøre din egen tryllestav.
I den dystre kælder under Odense Adelige Jomfrukloster bobler eliksirerne. Her kan man lære noget om de magiske ingredienser, der gør eliksirbrygning til en farverig og måske farlig disciplin.

Familiebustur med Viborg Bibliotekerne

Kom med til den magiske festival d. 21. oktober med afgang fra Hovedbiblioteket i Viborg kl. 7.30, opsamling ved Bjerringbro Bibliotek kl. 8.00 og hjemkomst omkring kl. 19.00/19.30. Prisen er 50 kr. pr. person, og man står selv for forplejning på dagen. Turen er tiltænkt skolebørn og deres familier, og børn skal ledsages af en voksen. 

Ferieaktiviteters billetsalg og tilmelding til efterårsferien uge 42, starter mandag, den 26. september  kl. 12