Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter) / Tilmeld
Bøger & Litteratur

Læsefællesskaber: Kom med i en læsekreds

26.08.21
Viborg Bibliotekerne har rigtig mange læsekredse, vil du være med i fællesskabet?

I en læsekreds får du hygge og fællesskab, men du bliver helt sikkert også udfordret, når du ikke altid selv vælger bøgerne.

Denne aften fortæller bibliotekarerne, hvad det vil sige at være med i en læsekreds og hvordan biblioteket kan hjælpe med fx at skaffe bøgerne. De giver også et indblik i de mange forventninger, der ofte er til en læsekreds og anbefaler bøger der er gode at diskutere.

Du får en smagsprøve på et læsekredsmøde og når aftenen er omme, har vi i fællesskab dannet 2-3 nye læsekredse. Glæd dig derfor til at gå hjem med en bog og et kryds i kalenderen til dit næste læsekredsmøde.

Hver læsekreds skal have en tovholder, som har kontakt til biblioteket og låner bøgerne, så overvej om det kunne være noget for dig.

Vil du vide mere om, hvad det vil sige at være tovholder eller er du forhindret i at deltage, men ønsker at være med i en læsekreds, så kontakt Anette Siem Kristensen på mail: ansc@viborg.dk eller tlf. 87872649.

Fri entré. Tilmelding nødvendig.

 

For at deltage i arrangementer skal du fremvise coronapas til bibliotekspersonalet med ét af disse krav:

  • Du er færdigvaccineret
  • Du har haft corona inden for de seneste 14-180 dage
  • Du er testet negativ inden for de seneste 72 timer

Vi skal passe godt på både dig og medarbejderne, så derfor følger vi myndighedernes anvisninger om god håndhygiejne, rengøring og at holde afstand. 

Materialer