Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100,- kr.
Lokale
Skakbrættet
Målgruppe
For alle
Bøger & Litteratur

FORFATTERMØDE: Ida Jessen - UDSOLGT

27.01.22
Forfatter Ida Jessen fortæller om sin seneste roman ”Kaptajnen og Ann Barbara” i en samtale med tidl. arkivleder i Karup Inger Merstrand, som har haft stor betydning for den omfattende research til bogen.

En fortælling fra den jyske hede nær Viborg.

Med sin seneste anmelderroste roman, Kaptajnen og Ann Barbara, fra 2020 har Ida Jessen skrevet en stor fortælling fra Kongenshus Hede om dengang landet skulle erobres.

Ida Jessen debuterede som forfatter i 1989 med novellesamlingen 'Under sten' og har siden skrevet en række romaner og noveller samt børnebøger. Ida Jessen har været nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris to gange og har modtaget en lang række priser for eksempel DR Romanprisen, De Gyldne Laurbær, Søren Gyldendal Prisen, BG Banks Litteraturpris og Montanas Litteraturpris. Ida Jessen var nomineret til Læsernes Bogpris 2020 for 'Kaptajnen og Ann Barbara'.

Inger Merstrand er tidligere leder af Lokalhistorisk Arkiv i Karup i 26 år og nuværende forkvinde for Lokalhistorisk Forening for Karup-området. Hun har skrevet adskillige artikler og ligeledes holdt mange foredrag om Karupegnens historie, ligesom hun har stået for en lang række udstillinger.

Arrangør: Viborg Højskoleforening i samarbejde med Viborg Bibliotekerne

 

Billetter sælges også af Viborg Højskoleforening - UDSOLGT