Lone Engel Westphall

Seneste indlæg

 • Biblioteket inviterer til sang og fællesskab

  KlummerFredag 20. oktober 2017af Lone Engel Westphall

  Stearinlyset lagde sit bløde, gyldne skær over stuen, imens deltagerne ankom og fandt sig en plads rundt om det hyggeligt efterårspyntede bord. En smuk mandag i oktober var ved sin afslutning og aftenen sænkede sig mørkt her ude på landet, men i stuen var der lys og masser af forventningsfuld småsnak. Denne aften skulle vi synge og tale sammen, og Inger i Gullev havde så venligt stillet sin stue til rådighed for dette lidt utraditionelle biblioteksarrangement under overskriften ”Guidet fællessang”.

  Læs mere
 • En tur i rutsjebanen!

  KlummerFredag 10. marts 2017af Lone Engel Westphall

  Kender du fornemmelsen af en rigtig god rutsjebanetur? Altså sådan en, som bare giver det helt store sus i maven først af forventning og nervøsitet, dernæst af at blive kastet rundt, op og ned i rivende fart og endelig glæden over rent faktisk at være kommet levende igennem?

  Læs mere
 • Cicero….hva’ for noget??

  KlummerTorsdag 26. januar 2017af Lone Engel Westphall

  Den mandag morgen på Hovedbiblioteket i Viborg adskilte sig markant fra alle andre mandage. Huset stod tomt, og stilheden var slående, ja faktisk lidt skræmmende, når vi er vant til et hus med liv og aktivitet. Jeg satte mig ud midt i det tomme rum og benyttede mig af stilheden til at skrive denne klumme.

  Læs mere

Viborg Bibliotekerne – Vesterbrogade 15 – 8800 Viborg – Telefon: 87 87 34 34 –  viborgbibliotekerne@viborg.dk