Anne-Marie Fledelius

Seneste indlæg

 • Drømmen om det simple liv

  KlummerFredag 21. april 2017af Anne-Marie Fledelius

  Bølgende grønne græsenge, vindens raslen i birketræerne, et par heste, der vrinsker, gæs, der skræpper, og i luften en blanding af duften fra brænderøg og havets salt. Det simple liv – i harmoni med naturen. Det drømmer jeg nogle gange om.

  Læs mere
 • Døde venner på Facebook

  KlummerFredag 31. marts 2017af Anne-Marie Fledelius

  Her forleden kom der et opslag på Facebook fra en af mine afdøde venner. Det var et af de typiske, hvor en konto er blevet stjålet af en lyssky person, der misbruger den til spam. Men det gav alligevel et ubehageligt gib i min mave, da det velkendte ansigt og navn pludselig igen dukkede op i mine nyheder, flere år efter hendes død.

  Læs mere
 • Danmarkshistorien rykker ind på biblioteket

  Kort nytOnsdag 29. marts 2017af Anne-Marie Fledelius

  I hele 2017 kan du få en historisk oplevelse på landets biblioteker, når de sætter fokus på ”Historier om Danmark” sammen med DR.

  Læs mere
 • Med heksen på passagersædet

  KlummerFredag 17. juni 2016af Anne-Marie Fledelius

  Nu håber jeg ikke, at jeg ødelægger nogen illusioner om Sankt Hans her, men de hekse, vi hvert år sender afsted til Bloksbjerg, flyver ikke selv hen og sætter sig på vores bål. Nogen fragter dem derhen.

  Læs mere
 • En anden vinkel på en vimpel

  KlummerMandag 6. juni 2016af Anne-Marie Fledelius

  Prøv at se det her for jer: Seks kvindelige kulturformidlere, 300 meter vimpler, én stige og en hel park, der skal dekoreres. Det kunne sagtens have været opskriften på en katastrofe, havde det ikke været for tre syriske mænd, der trådte til og brugte tre timer af deres søndag på at kravle i træer og på stiger.

  Læs mere

Viborg Bibliotekerne – Vesterbrogade 15 – 8800 Viborg – Telefon: 87 87 34 34 –  viborgbibliotekerne@viborg.dk