Anne-Marie Fledelius

Seneste indlæg

 • Når ferien får karakter af en tidsrejse - en tur til Albanien

  KlummerTirsdag 8. august 2017af Anne-Marie Fledelius

  Når jeg tager på ferie til udlandet, gider jeg ikke besøge steder, der er fulde af danskere og hvor jeg kan få frikadellesandwich. Jeg gider for den sags skyld heller ikke besøge steder, der er fulde af turister af alle mulige andre nationaliteter end dansk. Jeg vil besøge steder, hvor jeg møder den indfødte befolkning og kan høre, smage, dufte og på alle måder opleve deres egen kultur.

  Læs mere
 • Tak for i år, vi ses igen til næste år!

  KlummerFredag 7. juli 2017af Anne-Marie Fledelius

  Nogle gange er al ens hårde arbejde det hele værd. Årets Snapsting for Børn på Borgvold er et af de tilfælde. Uden at overdrive kan jeg godt sige, at de sidste tre måneder op til Snapsting for Børn trækker tænder ud. Og det er meget svært at nå noget som helst andet end lige netop dén opgave. Hvilket resulterer i et hav af løse ender og ”hovsa-løsninger” på alle mulige andre opgaver, som så må fixes senere.

  Læs mere
 • Æselpøller, højreorienterede pile - og alt i orange, tak!

  KlummerFredag 16. juni 2017af Anne-Marie Fledelius

  28 telte, 16 aktivitetsarealer, 500 meter ledning, 150 sandwich pr. dag, 6.000 børn pr. dag… Dette er blot nogle af de tal, vi jonglerer rundt med i vores lille Snapsting for Børn sekretariat. Og ja, af og til er det fuldkommen umuligt at holde det hele i hovedet!

  Læs mere
 • Drømmen om det simple liv

  KlummerFredag 21. april 2017af Anne-Marie Fledelius

  Bølgende grønne græsenge, vindens raslen i birketræerne, et par heste, der vrinsker, gæs, der skræpper, og i luften en blanding af duften fra brænderøg og havets salt. Det simple liv – i harmoni med naturen. Det drømmer jeg nogle gange om.

  Læs mere
 • Døde venner på Facebook

  KlummerFredag 31. marts 2017af Anne-Marie Fledelius

  Her forleden kom der et opslag på Facebook fra en af mine afdøde venner. Det var et af de typiske, hvor en konto er blevet stjålet af en lyssky person, der misbruger den til spam. Men det gav alligevel et ubehageligt gib i min mave, da det velkendte ansigt og navn pludselig igen dukkede op i mine nyheder, flere år efter hendes død.

  Læs mere

Viborg Bibliotekerne – Vesterbrogade 15 – 8800 Viborg – Telefon: 87 87 34 34 –  viborgbibliotekerne@viborg.dk