- Bog
Spis mad uden kød! : sådan forvandler du traditionelle retter til lækre veganske livretter
Af Celine Steen, Joni Marie Newman (2015)
Om de gode grunde til at leve vegansk og om motivationen til at lave mad fra bunden, samt oplysninger om fødevareallergier og fremmede ingredienser. Indeholder en oversigt over veganske erstatninger for traditionelle ingredienser
Emner
veganerretter vegetarretter
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.15
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: med opskrifter
Originaltitel
The complete guide to vegan food substitutions
ISBN
9788740601640
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
272 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Bogen er indbydende på den økologiske måde med sit brune, kraftige omslag. Den lægger op til en nem overgang fra normal kost til veganerkost, og opskrifterne virker lette at gå til. Der er enkelte ingredienser, som indeværende lektør ikke har hørt om før, fx agar og agavenektar, så det vides ikke om de fås i forskellige helsekostforretninger