Handler om alle aspekter af maden. Madkulturer og råvarer, måltidsstil og indkøb, smag og duft, buffet og trerettersmenu, appetit og spisning. Om at understøtte råvarernes egen smag i forbindelse med madlavning. Med opskrifter
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret (nogle i farver)
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.101
Beskrivelse
Indhold: Du styrer smagen ; Aroma ; Retter med retning ; Måltid ; Opskrifter ; Råvarer og indkøb ; Køkkenskabene ; Metode ; De store køkkener ; Tilsmagning
ISBN
9788799169221
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2011)
Omfang
283 sider
Forlag
Smagsdommerne
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En interessant madbog der medtager mange interessante aspekter indenfor kunsten at tilberede mad