TestLab

TestLab er Viborg Bibliotekernes makerspace, som er et mødested, hvor vi skaber, samarbejder og idéudvikler. Her er fokus på viden, læring, oplevelser og ny teknik. Med Testlab ønsker Viborg Bibliotekerne at skabe et innovativt og kreativt rum, hvor brugerne sammen kan skabe nyt gennem videndeling, læring, samarbejde og sparring.

Mandage og onsdage kl. 15-18 er der Åbent TestLab, som er et tilbud til dig, der er nysgerrig på ny teknologi. Her kan du møde andre med samme interesse og sammen udforske og udvikle nye idéer. Der er også mulighed for, at du kan arbejde med dine egne teknologiske såvel som analoge opgaver og projekter.

Åbent TestLab er stedet for nysgerrige sjæle og legebørn i alle aldre, hvor I kan opleve og bruge nogle af de teknologier, som kommer til at præge vores samfund fremover indenfor områder lige fra transportsektoren til turismeindustrien, undervisningssektoren og ældreplejen – kort sagt, alt!

Måske har du en god idé, som du gerne vil føre ud i livet? Måske har du lyst til at stifte bekendtskab med design, produktion og programmering? Eller måske ønsker du at blive klogere på, hvad ’det hele handler om’. Så er det i TestLab du skal komme, hvor der er mulighed for at udforske, eksperimentere, bygge, lege og blive klogere på det teknologiske felt.

TestLab findes på Hovedbiblioteket i Viborg.
Kontaktperson for TestLab er Jesper Mørup Handberg, der kan kontaktes på jhc@viborg.dk eller 8787 3452.

Nyheder