Halloween i Gudenåhuset 2017

Hele oktober måned står i 2017 i Halloweens tegn i Gudenåhuset i Bjerringbro. Og i anledning af Reformationsåret har vi designet en helt særlig ”Reformations-Halloween” til jer med titlen ”En tur i Helvede”. (Og ja – vi lover det er en returbillet!)

En tur i Helvede for både private og skoler

”En tur i Helvede” består af fire dele:

  • En Munkejagt på Bjerringbro Bibliotek fra 15. september til 27. oktober, som er åben for alle i hele biblitotekerts åbningstid.
  • En installationslabyrint bygget over de syv dødssynder, som kan besøges af skoleklasser fra 4. – 6. årgang i uge 40 og 41. Der er også lavet undervisningsmateriale over temaet. Det kræver tilmelding at deltage. Læs meget mere om En tur i Helvede for skoler på KLC og hent undervisningsmaterialer samme sted.
  • Et besøg i samme installationslabyrint for børnefamilier med børn i alderen 9 til 14 år på hverdage i efterårsferien. Kræver tilmelding, og billetkøb via siden for ferieaktiviteter. Læs mere om oplevelsen i vores arrangementsoversigt under ”En tur i Helvede – for børnefamilier”.
  • Halloweenfest fredag d. 27. oktober fra klokken 17 til 21, hvor hele Gudenåhuset emmer af uhygge. Her er både installationslabyrinten med de syv dødssynder åben, og selve Biblioteksrummet er også omdannet til en uhyggelabyrint. Traditionen tro vil der også være forskellige uhyggelige kreative aktiviteter og et flot uhyggeligt show til af afslutte aftenen. Og alle opfordres selvfølgelig til at komme uhyggeligt udklædt. Detaljeret program for aftenen offentliggøres senere, men læs allerede nu mere om det i vores arrangementsoversigt under ”Halloween i Helvede!”.