Ordblinde arrangement

Kom og hør om ordblindhed som livsvilkår

Uge 40 er den nationale Ordblindeuge, og det støtter Viborg Kommune op om med et spændende arrangement om livet med ordblindhed. Du får viden og mulighed for samtale i trygge rammer. Formand for Børne- og Ungeudvalget i Viborg Kommune Katrine Fusager Rohde åbner arrangementet mandag den 2. oktober fra kl. 16.30-19.15.

Mød andre som lever med ordblindhed

Oplæg, samtale og sparring er omdrejningspunktet til arrangementet 'Livet med ordblindhed som barn, voksen og børnenes voksne'. Du får mulighed for at snakke med de andre deltagere, mens vi spiser en sandwich med mulighed for at orientere sig i de forskellige tilbud til ordblinde.Arrangementet henvender sig især til større børn, unge og deres voksne og koster 25 kroner pr. person. Der er en sandwich inkluderet i prisen.

Lene Mortensen, som vi også kender som omsorgsklovnen Luni Smil, vil fortælle om sine egne oplevelser med at være ordblind, men også om den viden hun har fået om børn og forældres oplevelser af at leve med ordblindhed. Hun deltager efterfølgende i en samtale med andre, der har ordblindhed inde på livet i forskellige sammenhænge.
 

Program for aftenen:

  • 16.30 - 16.45 Velkomst v. Katrine Fusager Rohde, fmd. Børne- og Ungdomsudvalget, Viborg Kommune
  • 16.45 - 17.15 Oplæg v. Lene Mortensen alias 'Luni Smil'
  • 17.15 - 17.25 Pause
  • 17.25 - 18.30 En samtale om ordblindhed med mulighed for at stille spørgsmål
  • 18.30- 19.15 Samtale og sandwich

Praktisk information

Arrangementet henvender sig især til store børn/unge og (deres) voksne, men alle interesserede er selvfølgeligt velkomne.
Entré er 25 kroner pr. person, og der er en sandwich inkluderet i prisen.
Hvis du er i tvivl om tilmelding kan du ringe til Viborg Bibliotekerne på 87873434 eller kontakte Kulturformidler Anja Ingwersen på mail: ain@viborg.dk eller tlf. 23452559

Arrangementet finder sted på Viborg – Skive HF/VUC, Gråbrødre Kirke Str. 5, 8800 Viborg.
Dagen er arrangeret i samarbejde med Viborg – Skive HF & VUC, AOF Midt, LOF-Midtjylland, Viborg Kommune – Børn og Unge og Viborg Bibliotekerne.