Lamper
Lav lamper i vinterferien

Vinterferiens aktivitetesprogram

18.01.19
Er du til film, ridning, teater? Eller vil du hellere prøve at skyde med salonriffel, gå med på byvandring eller prøve om den spændende kampsport Dai Ki Haku er noget for dig? Nu kan børn og deres forældre begynde at lægge planer for vinterferien 2019.

Igen i år tilbyder Viborg Kommune aktiviteter for kommunens børn fra 0. til og 6. klassetrin og deres familie i uge 7. Aktiviteterne, som udbydes af foreninger, klubber og institutioner i Viborg Kommune. Vinterferieprogrammet er tilgængeligt på Ferieaktiviteters hjemmeside  fra fredag 18. januar og billetsalg og tilmelding foregår som sædvanlig online på hjemmesiden fra mandag 21. januar 2019 kl. 12.

Én uge med masser af spændende aktiviteter

De gode gamle klassikere Ridning, Stjerneaften, Pool-Party og Børnebingo er selvfølgelig stadig på programmet.  Men der er også kommet nye spændende aktiviteter til som ”Lav dit eget skilt” på Bogtrykmuseet.

Ferieaktiviteter står også i år for den store åbningskoncert for hele familien på Skakbrættet på Hovedbiblioteket i Viborg. Mandag 11/2 kl. 11 åbner vi ballet med et brag af en koncert med Ann & Aberne, som spiller sange som indbyder til leg, gætterier, kreativitet og fantasi for store og små.

”Man kan bare ikke sidde stille, når Ann & Aberne gi’r koncert og man får helt sikkert både sved på panden og motioneret lattemusklerne. Det er bestemt musik for flere generationer!”, udtaler arrangør Anne Rasmussen fra Viborg Bibliotekerne.

I år gentager vi succesen med en udenbys bustur, hvor man kan komme med på en heldagstur til LEGO House i Billund. 

“Det er muligt for hele familien at komme afsted til meget billige penge. Og det bliver en super hyggelig dag, hvor vi skal lege, lære og opleve i det nye LEGO univers”, siger børnekulturkonsulent Rikke Skovsbo. Der er to medarbejdere fra Børnebiblioteket med på turen og det vil være muligt at købe billet til bussen fra enten Hovedbiblioteket i Viborg, Karup Bibliotek eller Bjerringbro Bibliotek.

Endvidere tilbydes på både Bjerringbro Bibliotek og Hovedbiblioteket i Viborg en legoworkshop for hele familien hhv. onsdag og torsdag.

Besøg på bibliotekerne

Torsdagen står i yogaens tegn på Børnebiblioteket i Viborg. Der vil være 4 små workshops i løbet af dagen for både drenge og piger og for børn og voksne sammen. Instruktør Trine Qvortrup guider deltagerne sikkert igennem kursets øvelser med leg og fortælling. Husk at købe billet i god tid, for der er et begrænset antal pladser på hvert hold.

Også lokalbibliotekerne byder på spændende aktiviteter i denne vinterferie. På Stoholm Bibliotek kan man f.eks. gå på Flunkejagt, på Bjerringbro Bibliotek kan man bygge sin helt egen, store, flotte lysekrone af sjove genbrugsmaterialer og Karup Bibliotek får besøg af Teater Du Milde Himmel med den komiske og poetiske forestilling ”Sikke et vejr” for de 1½-6 årige.

Det er en absolut nødvendighed at se hele programmet på hjemmesiden for at få overblikket. Det ville jo være ærgerligt at gå glip at noget!

Materialer