Snapsting for børn – et brag af en børnefest

Snapsting for børn har kreativiteten som omdrejningspunkt. Viborg er UNESCO Creative City og med børnekreativiteten i højsædet folder Snapsting for børn sig ud i uge 24 og 25.

Snapsting for børn – hvor børnene mødes om kulturen

Snapsting for børn er Viborg Kommunes årligt tilbagevendende børnekulturfestival, som leverer børnekultur i ordets bredeste forstand til alle børn mellem 0 og 12 år.

Læs det fulde program for Snapsting for børn.

Snapsting for børn finder sted primært i uge 25 på Borgvold i Viborg. Her kan børn udforske forskellige kulturelle genrer og udtrykke sig gennem kunst, animation, dans, musik og drama. De kan blandt andet i år lære at dubbe (tekstlægge) deres egen tegnefilm, de kan lave animationsfilm om ”Børn i bevægelse”, de kan danse MGP dans og lave musik sammen med Danmarks Underholdningsorkester.

Derudover kan de forundres i mødet med nye oplevelser, når de fx prøver at holde en kvælerslange, ser Det flyvende Kuffertcirkus i aktion eller udfordrer hinanden i skak.

Viborgs største børnekor

Under Snapsting for børn skabes også Viborgs største børnekor, når 350 børn synger sammen med musikere fra Danmarks Underholdningsorkester. Dette sker onsdag den 22. juni kl. 12.00 ved scenen på Borgvold. Her vil Christine Skou være dirigent og sammen med børnene præsentere et flot repertoire af nutidige børnesange.

Snapsting for børn – for hele familien

Snapsting for børn er for hele familien, når der åbnes for familiedagen søndag den 19. juni. Her er Borgvold åben for alle med et væld af gratis aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Du kan opleve alt fra koncert med elever fra Kulturskolen over skralderobotter til Det rullende Børnebibliotek.

Læs det fulde program for Snapsting for børn