eReolen GO: Et helt børnebibliotek i din lomme

21.04.20
Savner du også børnebiblioteket? Der er hjælp at hente, med masser af spændende e-bøger og lydbøger for børn på eReolen GO

Savner du også børnebiblioteket? Det kan vi godt forstå! Heldigvis er der hjælp at hente indtil børnene starter i skole igen – du kan nemlig finde masser af spændende e-bøger og lydbøger for børn på eReolen GO.

eReolen GO er eReolens særlige app for børn. Den er fyldt med e-bøger, lydbøger, anbefalinger, sjove quizzer og meget mere. Og den har fået sit navn, fordi du kan tage den med dig overalt.

Sådan bruger du eReolen Go

  1. Grib din smartphone, tablet eller computer.
  2. Download eReolen GO-appen eller gå ind på ereolengo.dk.
  3. Log ind med din biblioteksbruger eller med dit barns UNI-login fra skolen - så er du klar til at vælge e-bøger og lydbøger.

På eReolen GO finder du alt fra letlæsning til højtlæsningsbøger. Klik på bogen og derefter på ”detaljer om materialet” for at få oplysninger om lixtal, aldersgruppe o.l.

Du finder naturligvis også masser af ungdomsbøger, som de ældste børn kan hygge sig med, mens de venter på at komme i skole igen. Lige nu er vi for eksempel ret vilde med Katja Brandis fantasy-serie, Woodwalkers.

På børnebiblioteket glæder vi os rigtig meget til, at vi igen kan hjælpe dig og din familie med at finde spændende læsning. Indtil da håber vi, at du får glæde af eReolen GO.

GO’ læse- og lyttelyst!

Materialer