Det kribler og krabler i Boguglens Naturløb

Solen står højt på himlen, og havens allermindste kryb er begyndt at pible frem fra deres skjul. Insekternes årlige storhedstid er over os

Derfor handler Boguglens Naturløb denne gang om alle de små krible krable-dyr, som vi kender så godt, men ikke altid får kigget nærmere på.

Bibliotekets Bogugle har sørget for at gøre denne hyggelige familieaktivitet let og ligetil. Derfor finder du her på siden alt, hvad du skal bruge for at lave dit eget naturløb – for eksempel i baghaven eller i din families yndlings-skov.

Materiale og vejledning til hvordan du laver et naturløb for de mindste (op til 6 år)

Materiale og vejledning til hvordan du laver et naturløb til de ældre børn (op til 12 år)

Boguglen flyver ud på nye natur-eventyr

Måske kender du allerede bibliotekets Bogugle, som hen over foråret har fløjet ud med sjove aktiviteter for opgaver for børn og deres familier. Boguglens Naturløb er et sjovt tilbud til alle børnefamilier, som elsker en god quiz og at lege, mens I lærer. Og så er det lige til at gå til, uanset hvor I befinder jer.

I udgaven til de mindste børn finder I sjove aktiviteter og små opgaver, mens udgaven for de lidt større børn byder på udfordrende og hjernevridende spørgsmål om den danske natur. På den måde forener Boguglen hyggelig kvalitetstid i familiens selskab med bevægelse og lærerig underholdning.

Hold øje med bibliotekets hjemmeside, Instagram og Facebook, der holder dig opdateret på Boguglens videre færd. Og lad os så flyve afsted – uuh uuuuuh.

Tags