Animationsfestival

Af Anonym (ikke efterprøvet)
01.01.00
Da jeg mødte på arbejde holdt der en stor bil foran indgangen, så jeg næsten ikke kunne komme ind. Som regel er det GLS med pakker, men det var en lidt ældre kassevogn med et skilt, hvor der stod ”Danish AV”.

Jeg gik ind på biblioteket, hvor skakbrættet (midt i biblioteket) stadig var fyldt med stole. Jo selvfølgelig – jeg havde helt glemt, at der havde været arrangement aftenen før. Et arrangement i forbindelse med byens animationsfestival.

Det var Peter Eberhardt, der havde fortalt om 3D animation. Det havde været et ret dyrt arrangement – dels skulle Eberhardt have en pæn betaling og dels havde biblioteket måtte leje noget meget avanceret av-udstyr, så han kunne vise sine film.

Et par mænd i blåt arbejdstøj var kommet for at hente udstyret. Jeg er lidt interesseret i teknik, så jeg spurgte en af mændene om, hvor udstyret skulle bruges næste gang. Det vidste han ikke!

Sammen med den anden mand begyndte han at løfte den store skærm ud i bilen. Selv om den var ganske tynd, så den ret tung ud – og de havde tydeligt besvær med at få den ud til bilen. Jeg fulgte bagefter og spurgte, om jeg kunne hjælpe med noget. Det var der nu ikke! Jo, de ville godt låne en sækkevogn til højtalerne.
 
På vej op til mit kontor kom jeg til at tænke på, hvor meget det egentlig var, vi havde betalt for det av-udstyr. Jeg gik ind til Finn og han fandt kontrakten fra firmaet Danmedia frem. Jo, over 10.000 kr bare for en enkelt aften. Ret vildt!

Nedenunder var det sidste udstyr ved at blive kørt ud. Godt de kunne låne sækkevogne hos os.

Men hov! Der var noget, der ikke passede. Jeg skyndte mig nedenunder – og lige da de skulle ud i bilen med højtalerne, slog jeg dørautomatikken fra – og de kunne ikke komme ud!

Hvad var det jeg havde opdaget? Find svaret her.