Kærligheden til vinyl

Hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid, alle steder? Hvorfor er vinylplader så fascinerende og hvad er deres historie?

Foredraget ’Alt om vinyl’ med forfatter og pladeentusiast Søren Genefke handler om fascinationen ved de gamle (og nye) plader, om at have et personligt forhold til den musik, du hører og om glæden ved at eje et stykke kunst, der er helt unikt – for selv om du måske tror det, er der ikke to plader, der er ens!

En 280 sider lang kærlighedserklæring

Søren Genefke udgav i 2018 bogen ’Alt om vinyl’. Bogen er til pladeelskere og alle, der er nysgerrige på at lære mere om vinylpladens historie.

Bogen er en 280 sider lang kærlighedserklæring til det analoge format og alle de sære, spøjse og fantastiske anekdoter, der knytter sig til det.

Foredraget tager udgangspunkt i bogen og dykker helt ned i rillerne.

Foredraget afholdes på Hovedbiblioteket i Viborg lørdag den 11. september kl. 14.00. En billet koster 50 kr. inkl. en lille øl fra Ølluminati. Arrangementet er lavet i samarbejde med Ølluminati.

Køb din billet her.

Materialer