Vil du have dit bibliotek på mobilen?

14.04.21
Husk, at du kan bruge Biblioteket app’en, som er hele dit bibliotek samlet i een app. Her kan du søge, reservere, blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Hvad kan du med App'en?

Biblioteket app’en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login, se din lånerstatus, læs nyheder fra biblioteket, åbningstider og læs alt om vores arrangementer.

Bliv inspireret!

Biblioteket app’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget, meget mere.

Søg på tværs af alt!

Med Biblioteket app’en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere.

Glemte du at aflevere?

No problem ! Biblioteket app’en sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere :)

Få de små mellemværende ud af verden med Mobilepay

Nu kan du også få dit mellemværende ud af verden meget nemt og hurtigt. Vi har fået MobilePay i Biblioteket app’en, så du kan betale dit mellemværende med app’en. Log ind, find dit mellemværende og klik på Betal via MobilePay. Blot med et klik åbner app’en din MobilePay og tager beløb og modtager med over, og du kan betale med det samme.

Hent den i APP Store eller Google Play

Når du henter app’en i app store eller google play skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme som du bruger via vores website.

Prøv den ! God fornøjelse.