Viborg Bibliotekerne lukker alle 10 biblioteker

12.03.20
Viborg Kommune følger Regeringens beslutning om at lukke alle offentlige institutioner for at mindske spredningen af coronavirus. Derfor lukker Viborg Bibliotekerne.

Vi følger naturligvis situationen nøje og sørger for at informere dig løbende via hjemmeside og Facebook.

Information om åbningstider

Alle 10 biblioteker i Viborg Kommune lukker torsdag den 12. marts kl. 22:00. Vi holder lukket til og med mandag den 13. april. Der er ikke adgang til mødelokaler for eksterne brugere. Det er ikke muligt at benytte bibliotekerne i den selvbetjente tid. Man kan således hverken låne eller aflevere fysiske materialer i den lukkede periode.  

Udlån, afleveringer og reserveringer

Alle reserverede materialer kan først afhentes, når Viborg Bibliotekerne åbner igen. Der kommer ikke gebyr på materialer, som har afleveringsdato i lukkeperioden. Materialer skal blot afleveres indenfor den første uge, efter vi har åbnet igen.

Også vigtigt at vide

Har du købt billet til et arrangement i perioden, kan du få refunderet dine billetter. For at få refunderet dine billetter skal du henvende dig telefonisk, når Viborg Bibliotekerne åbner igen.

Der er ingen materialekørsel til servicepunkter i Viborg Kommune.

Husk, at du kan gå på biblioteket digitalt! Som låner kan du stadig tilgå alle vores digitale ressourcer som eReolen.dk og Filmstriben.dk via apps eller i din browser. 

Har du vigtige spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til os. Mail: viborgbibliotekerne@viborg.dk

Se hvordan Viborg Kommune forholder sig under Coronavirus og find mere information hos Sundhedsstyrelsen.

Pas godt på dig selv og dine nærmeste.