Vi afholder i øjeblikket en brugerundersøgelse af bibliotekets tilbud til dig

23.03.20
Vi henvender os til en række tilfældigt udvalgte brugere af biblioteket, over 15 år, som får tilsendt undersøgelsen pr. mail til online besvarelse. Undersøgelsen afholdes indtil slutningen af marts måned.

I undersøgelsen spørger vi ind til om biblioteket har de bøger, tidsskrifter, cd’er, film og spil, som du har lyst til at låne? Møder du imødekommende medarbejdere? Giver biblioteket dig kulturelle input og oplevelser?

Brugernes input er vigtige

"Bibliometeret", som undersøgelsen hedder, tager udgangspunkt i, hvad der er af værdi for brugerne af biblioteket. Undersøgelsen kan give svar på, hvad forskellige brugergrupper, for eksempel børnefamilier, unge eller ældre, sætter pris på og hvad der skal sættes særligt fokus på, rundt omkring på de enkelte biblioteker.

Resultaterne fra undersøgelsen vil senere kunne ses her på hjemmeside.

Undersøgelsen gennemføres selv om myndighederne p.t. har lukket alle landets biblioteker. Biblioteksoplevelsen i besvarelsen skal derfor ses ud fra den normale benyttelse.

Vi vil også gerne høre din mening

Har du lyst til at deltage i undersøgelsen, vil vi rigtig gerne høre din mening om biblioteket og det vi tilbyder. Du kan deltage her